Kandované třešně a Amarena
Jádrem podnikání Aptunion je unikátní a bezkonkurenční Glace Cherry, která je zároveň symbolem společnosti Aptunion. Při výrobě jsou použity pouze vysoce kvalitní suroviny. Odrůda Bigarreau Napoleon byla vybrána pro dokonalost svého tvaru a textury, která je zachována díky pomalé osmotické infuze. Tento proces umožňuje vytvoření kandované třešně s vysokou kvalitou, zachovaným tvarem a nenapodobitelnou chutí. Kandované třešně jsou ideální surovinou pro pečivo, zákusky, cukrovinky, zmrzliny a dekorace.
Nabízené produktové řady:
Kandované třešně červené, zelené, žluté a přirozené barvy.
Citrusové plody
Citron a pomeranč je vyráběn z vysoce kvalitních citrusových plodů. Citrusové kůry nemají žádnou přidanou barvu nebo konzervační látky a jsou plné citrusové esence. K dispozici jsou v široké škále forem: plátky, čtvrtky, půlky, pásky, nudle a pasty.
Nabízené produktové řady: Pomeranč a citron
Kandované ovocné kostky
Řada kandovaných ovocných kostek obsahuje kandovanou papáju, kandované zeleninové kostky nebo kandovaný meloun. Kostky jsou k dispozici buď v jednotlivých barvách (přírodní, červená, zelená a žlutá) nebo ve formě macedoine směsi s citrusovými slupkami a třešní.
Nabízené produktové řady: Meloun, papája
Částečně kandované ovoce
Částečně kandované ovoce je vyrobeno z ovoce mraženého. Tento jemný proces má za následek ovoce s nižší hladinou cukru, která si zachovává své klíčové organoleptické vlastnosti, vynikající ovocnou chuť a barvu . Produkt si zachovává jemnou texturu i za nízkých teplot a zůstane neporušený při průmyslovém zpracování. Vzhledem k nižšímu obsahu cukru jsou tyto produkty velmi populární ve zmrzlinách, koláčích, dortech a krémech.
Nabízené produktové řady: Žluté a červené ovoce, citrusové plody
Celé a glazované kandované ovoce
Tajemstvím kvality tradičního kandovaného ovoce je ve výběru ovoce - má být zralé, plné barev a vůní. Tradiční proces, kdy je ovoce namočené v koncentrovaném sirupu, umožňuje cukru v ovoci nahradit vodu. Tento delikátní proces se provádí v průběhu několika dní a umožňuje dosažení specifické koncentrace cukru. To samozřejmě zachovává v ovoci originální chuť. Jemný roztok cukru může být přidán do glazury ovoce.
Nabízené produktové řady: Mandarinku, meloun, kiwi, broskev, meruňku, hrušku a mnoho dalších.